X-MEN KEZDETEK: FARKAS

2009.05.07. 16:31

Hogy röviden írjam le, belecsapok a közepébe: A történet egészen jól sikeredett bár néhány szál nem igazán passzol a triológiához... Ez a rész is méltó lett az x-men névhez, bár ha megnézitek úgy űljetek be, hogy ne nagyon legyenek elvárásaitok, mert ha mégis nagy durranásra számítotok, akkor nagyot koppanhattok.!

Egészen lehetett élvezni és a harcok is igen jól sikeredtek. Nagyából olyansmit kapunk mint a második rész, de mégis teljesen más mert ez, szinte csak farkasról (vagy akinek így tetszik: rozsmákról) szól.

Szóval nekem tetszett, és mondjuk alap, hogy egy x-men rajongónak kötelező film, de aki nem utálja, az ne legyen rest, üljön be a moziba és üljön végig 120 percet a hátsóján!

100%-ból kap tőlem:     >> 87% <<

Szerző: Szkot

Szólj hozzá!

Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://scott.blog.hu/api/trackback/id/tr671108360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása