The Path

2009.06.03. 16:22

 

Végre sikerült beszereznem a játékot és most itt van egy kis ismertető a modern, horror változatú piroska és a farkasról. Jó olvasás hozzá!
 
Kezdeném a játék ’történetével’. Tulajdon képen a játéknak semmi története, csak lényege van. Hagyd el az ösvényt, fedezz fel és hagyd magad elcsábítani. A játék elején hat nővér csücsül egy szobában, akik közül választhatsz kivel leszel egy részben. Egy-egy rész addig tart míg rá nem találsz a gonosz farkas helyett valami rémisztő alakra például egy szőke srácra aki cigivel kínál meg téged stb… A mai játékok közben vagy után elég jó kikapcsolódás mert sehol egy ellenség aki hatalmas sörétes puskával lohol utánad vagy előugrik előtted. Egész jó pihinek egy Dark Sector és egy Gears of War között…
 
A grafikát nem mondom tökéletesnek, de mindenben vannak hibák. Egy remek horror játék grafikájának megfelel ez a színvonal is. Szépek az ijesztő ábrák, amik csak úgy előbukkannak, szép a táj (már amennyire táj lehet az, hogy fél méterenként fa van). Egészen pofás lett és egészen egyedi hangulata is van.
A zene a játék legjobbja. Néha kicsit hátborzongató, néha meg olyan felfedezős. Erről nem is nagyon tudok többet mondani, mert egyszerűen tökéletes.
 
Na jó most már rám se ismertek, annyit dicsérem a játékot, de tényleg pár kis apró bugtól eltekintve túl sok rosszat nem lehet mondani a játékra… Egyedül ami talán rossz benne, az az hogy nagyon rövid, és alig van valami rendes játékmenet. Egyeseknek talán túl elvont is lehet, de a mai világunkban már ez sem lehet akadály! :D
Nagyon hangulatos játék (bár ezt már lehet, hogy mondtam)…
Az áráról nem tudok nyilatkozni, mert ajándékba kaptam, és a neten nem találom sehol, hogy mennyibe kerülhet… Kb olyan 6-7 ezer forint körül lehet… Ha annyit nem is, de ha lejjebb megy az ára olyan 4-5 ezerre akkor megéri megvenni. Arra gondoljatok, hogy amíg elindul az újnál is újabb gépeken addig játszani fogtok vele.
 
És most az értékelés:
Grafika >>85°%
Hang/Zene >>95%
Játékélmény >>80%

 

Szerző: Szkot

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://scott.blog.hu/api/trackback/id/tr171161537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása