FlatOut 2

2009.06.07. 18:10

Most a legújabb pcguru teljes játékáról fogok írni ami (nálam) teljesen lekörözte a NFS sorozatot.
Egy kicsit kitérek a sims3 beharangozó lemezre és a magazinra is.

Természetesen már játszottam a játékkal de már legalább két éve feledésbe merült, talán azért mert tropára játszottam az egészet.
Mint a bevezetőben írtam nálam teljesen lekörözte a NFS sorozatot. Sokkal jobb, élvezetesebb, bár nem olyan szép mint a legutóbbi az Undercover, mégis megállja a helyét 2009-ben is. Ezzel tulajdon képpen mindent elmondtam a grafikáról. Ha rá lehet nézni egy Crysis után az csak nagyon jó lehet. Szépek az autók a környezet is bár azon látszik hogy 2006-os játék… A zene pokoli jó, még akkor is amikor 5426-szorra hallod. A játékélmény is eszméletlen jó, főleg a derbi mikor ronccsá töröm az autóm, meg persze egy építkezést esetleg egy benzinkutat… Aki még nem játszott volna a játékkal annak itt van a remek alkalom, meg persze annak is aki tropára játszotta.
És egy kis értékelés a játékhoz:
Grafika >> 89%
Hang/Zene >> 98%
Játékélmény >> 100%

Szerző: Szkot

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://scott.blog.hu/api/trackback/id/tr541169679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása